startsend emailPrint
Zonens Brandslukningsmateriel
Disse dråber redder liv - Meld Dem som blod donor

Nykøbing F

Nykøbing F, Zone 77, Telefon Nykøbing F. (03) 85 18 07
VED ALARM FORLANG ZONE-REDNINGSKORPSET

Vestensborg Allé 29, Nykøbing F.
Driftsleder Marnefrid Suhr
Stationen kan tilkaldes dag og nat ved alle former for øjeblikkelige assistancebehov: Ambulance- og sygekørsel, brandslukning, autohjælp og bjærgning, dyreredning, brandredning, storm- og vandskade m.m.

Stationen råder over en betydelig entreprenørafdeling med to store specialkranvogne med tilhørende blokvogne, og påtager sig alle former for specialopgaver, herunder opsætning af spær, flytning og/eller transport af maskiner, tekniske anlæg, tanke, kedler, sommerhuse, skibe og hvad nævnes kan. Referencer og tilbud uden forbindende kan gives ved henvendelse til overassistent Willy Henriksen.


Frømandsvogn. Stationen har egen frømandsafdeling og råder desuden over et stort katastrofemateriel.


Stationens nyeste ambulance er Danmarks største. Den er udviklet i samarbejde med narkoseoverlæge Kjær på Centralsygehuset i Nykøbing F. og er et helt lille rullende hospital.

I 1961 udførte stationen 10.789 assistancer. Stationen drives af Zone-Redningskorpset A/S.

Denne side er senest opdateret 1. juni 1962. Har De spørgsmål, kontakt venligst Zonens webmaster på info@zone-redningskorpset.dk.

Kald altid nærmeste ambulance

Giv tydelig og klar besked, benyt den nødvendige tid til afgivelse af meldingen, og afvent stationens gentagelse af denne


Zone-stationernes telefonnumre og adresser
SOS International - ZONENS Udlandstjeneste
Sådan genopliver De en bevidstløs
©www.zone-redningskorpset.dk, 12. august 2022