startsend emailPrint
Zonens Brandslukningsmateriel
Disse dråber redder liv - Meld Dem som blod donor

Entreprenørafdelingen


Entreprenør-Afdelingen klarer enhver transport - også de tilsyneladende umulige


Ved brand- og vandskader kan De trygt overlade oprydningsarbejdet til vore rutinerede folk

Entreprenør-Afdelingen råder over fuldt moderne dykkerudstyr ved oprydning eller reparationer under vandetI tidens løb har vor Entreprenør-Afdeling været stillet overfor mange forskellige opgaver - og har løst dem alle. Vi råder over en stor stab specialtrænede folk, som har det bedst mulige tekniske materiel til hjælp i det ofte uhyre vanskelige arbejde.
Uendelig mange gange har vi fundet en løsning, når situationen var gået i hårdknude. Vi har flyttet huse, maskiner, og dyr af enhver art, ryddet op efter brande, oversvømmelser, foretaget dykkerundersøgelser og meget andet. Ingen opgave er for lille - men ingen er heller for stor.
Opgaver er til for at løses - og vi for at løse dem.
Blandt mange andre ting har vi flyttet en 100 tons transformator tværs gennem København.Blandt vore trofaste og stadige kunder er bl.a. Zoologisk Have. Dyr af mange arter og af vidt forskelig størrelse er blevet transporteret hertil Zonens Entreprenør-Afdeling. Skulle vi engang komme ud for et elefant-format, så kan vore folk og vort materiel også klare det, men foreløbig har den største opgave været transporten af den store døde giraf, der skulle ind til Zoologisk Museum.

Det vakte stor opsigt, da en af de kendte røde Zone-biler kørte gennem byens gader med denne usædvanlige påhængsvogn. Transporten af den kæmpestore ruteflyver hørte iøvrigt til de lettere opgaver, fordi den selv havde hjul. Men selvom den ikke havde haft det, havde vi kunnet klare opgaven alligevel.

Blandt andet førsteklasses udstyr råder Entreprenør Afdelingen også over et helt dykkerudstyr. Udover udstyret har vi også erfaringen på dette område, hvor vi gennem årene har været med til redningsarbejder under de vanskeligste forhold.

Oprydningsarbejdet efter en brandkatastrofe er i reglen stort og vanskeligt. Det forkullede træværk gør tomten farlig at færdes i og arbejdet svært. Også her spiller erfaringen en afgørende rolle - og vi har både erfaringen og det specialuddannede mandskab, så vi kan klare det store oprydningsarbejde, der bliver tilbage, når selve branden er bekæmpet.

For os er elementerne velkendte. Vi råder over førsteklasses materiel, har egen flyvemaskine, egne både og mange af de velkendte Zone-biler. Men også når elementerne "krydser hinanden" klarer vi situationen, som det f.eks. fremgår af dette foto, hvor en stor motorbåd skal transporteres gennem gaderne. Også dykkermateriel har vi parat, hvis situationen kræver arbejde under vandet.
kendetegner vort arbejde - og har skabt os mange trofaste klienter. Vore folk er vant til resolut at gribe ind i kritiske situationer, og også i "roligere" situationer kommer dette os til gode, f.eks. ved vanskelige flytninger af kostbare maskiner. - Dygtighed og sikkerhed, førsteklasses materiel og trænede, rutinerede folk - alt findes hos Zone-Redningskorpsets Entreprenør-Afdeling.
Her flyttes f.eks. en kostbar standsemaskine
op på førstesalen i en fabriksbygning
.


Ønsker De referencer, benyt linket til venstre.

Ønsker De et uforbindende tilbud på udførelse af et entreprenørarbejde, kontakt nærmeste landsdels hovedkontor nedenfor.


København:
Hellerupvej 49-51 - Telefon Helrup *9601
Randers:
Vestergade 59 - Telefon 32

Nykøbing F.
Vestensborg Allé - Telefon *851744
Esbjerg:
Nyhavnsgade 15 - Telefon 1430

Odense:
Dronningensgade 69 - Telefon *144222
Herning:
Lykkesvej 18 - Telefon *1870

Ålborg:
Forchhammersvej 3 - telefon *33500
Sønderborg:
Kastanie Allé 13-15 - Telefon 2 20 13

Aarhus:
Strandvejen 12 - Telefon *28877
Rønne:
Aakirkebyvej 27 - Telefon 1717
Denne side er senest opdateret 1. januar 1960. Har De spørgsmål, kontakt venligst Zonens webmaster på info@zone-redningskorpset.dk.


Zone-stationernes telefonnumre og adresser
Disse dråber redder liv - Meld Dem som blod donor
SOS International - ZONENS Udlandstjeneste
Sådan genopliver De en bevidstløs
©www.zone-redningskorpset.dk, 24. februar 2024