startsend emailPrint
Zone-stationernes telefonnumre og adresser

Storm- og Vandskade
Storm- og vandskade

Det kan ske en dag, at stormen rusker udenfor, og regnen skyller ned. de sidder lunt og hyggeligt i Deres stue, indtil der lyder et brag. Et træ er væltet og har slået hul på taget i Deres ejendom, så vandet fosser ind. Gode råd er dyre, men tænk Dem om et øjeblik: hvem hjælper?

...det gør ZONEN

Er De medlem, er hjælpen gratis. Ønsker De at vide mere, bedes De venligst kontakte den pågældende landsdels hovedkontor. Adresser og telefonnumre fremgår nedenfor.

    Til indsats ved storm- og vandskade rykker katastrofevognen ud - Den rullende redningsstation

    Det er heldigvis ikke ret ofte, der er brug for katastrofevognen - "den rullende redningsstation", der overrasker ved sit udstyr af alle tænkelige grejer: gasmasker- og dragt, autogenskæreapparat, brandmateriel, belysningsmateriel, håndpumper o.m.a. En pumpe på 1500 hk, et helt lille elektricitetsværk, der kan føde 1000 lys samt telefon og højttaleranlæg hører med til udstyret i dette unikum af en redningsvogn.

En fiskekutter er sprunget læk, og vandet truer med at sende kutteren til havnens bund. Fiskeskipperens abonnement dækker udrykning med katastrofevogn med pumper, så kutteren kan holdes synkefri, indtil skaden er repareret.


DEN FØRSTE HJÆLP, De nu har brug for, yder ZONEN Dem aldeles gratis, når De har et abonnement. Lad vor repræsentant komme, når det passer Dem, og i alle enkeltheder klarlægge de fordele, et abonnement hos Zonen vil betyde for Dem selv og for De mennesker, De har et ansvar overfor.

Kontakt den relevante landsdels hovedkontor:


KØBENHAVN HELLERUP
Telefoner: Alarm Central 13 306
Kontor: Helrup 9601
Post-adresse: Hellerupvej 49-51

AARHUS
Telefon: * 288 77
Post-adresse: Strandvejen 12

NYKØBING F.
Telefoner: Alarm * 85 18 07
Kontor: 85 17 44
Post-adresse: Vestensborg Allé

ODENSE
Telefon * 12 42 22
Post-adresse: Dronningensgade 69Assistance ved storm- og vandskade er indbefattet
  1. Under Familieabonnementet kr. 10,00 årligt, for villaer kr. 15,00
  2. Under Abonnement for forretninger fra kr. 25,00 årligt
  3. Under Abonnement for hoteller fra kr. 35,00 årligt
  4. Under Abonnement for byejendomme omfattende personer, der kommer til skade på trapper og gange samt på ejendommens fortove og gård fra kr. 20,00 årligt
  5. Under Abonnement for landbrugsejendomme fra kr. 15,00 årligt
De nøjagtige abonnementsbetingelser fremgår her:Denne side er senest opdateret 1. november 1961. Har De spørgsmål, kontakt venligst Zonens webmaster på info@zone-redningskorpset.dk.


©www.zone-redningskorpset.dk, 12. august 2022